ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

sxima

Ερωτήσεις πριν τη Κράτηση

Δεχόμαστε κρατήσεις απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας πατώντας πάνω στο εικονίδιο ‘κράτηση τώρα’ή στη φόρμα επικοινωνίας, δίνοντας τις ημερομηνίες και τον τύπο δωματίου που επιθυμείτε . Έπειτα εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις τρέχουσες τιμές της αντίστοιχης περιόδου.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Εξαιρείται όμως ο κρατικός φόρος των €0.50 λεπτών ανά δωμάτιο τη βραδιά ο οποίος πληρώνεται ξεχωριστά.

Για μια κράτηση που γίνεται απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας συμπεριλαμβάνει πρωινό, κλιματισμό, ψυγείο στο δωμάτιο και θυρίδα ασφαλείας σε φυλασσόμενο χώρο, καθώς και χώρο στάθμευσης.

Φυσικά και οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα με τη θέα. Τα δωμάτια με θέα στη θάλασσα είναι ακριβότερα και γι’ αυτό σε περίπτωση που επιθυμείτε ένα πρέπει να κάνετε κράτηση στον αντίστοιχο τύπο δωματίου.

Η κοντινότερη παραλία είναι το Αμμούδι και βρίσκεται περίπου στα 400 μέτρα από το ξενοδοχείο.

Ναι και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδω!

Το κέντρο της πόλης απέχει 1.5 χμ από το ξενοδοχείο και μπορείτε να περπατήσετε κατά μήκος του παραλιακού δρόμου δίπλα στη θάλασσα. Εναλλακτικά, σε 200μ από το ξενοδοχείο βρίσκεται η στάση του ΚΤΕΛ και εξυπηρετείται από το δρομολόγιο Ελούντα-Άγιος Νικόλαος, το οποίο σταματά κοντά στη λίμνη της πόλης. Τέλος, με Ταξί όπου το κόστος διαδρομής είναι 6.00 ευρώ.

Χμ, ναι και όχι. Υπάρχει μόνο ένα δωμάτιο το οποίο διαθέτει εξωτερική ράμπα και έχει εύκολη πρόσβαση από και προς το χώρο στάθμευσης, και μπορείτε να το δείτε εδώ. Η διαθεσιμότητά του δεν είναι πάντα εφικτή, οπότε κρίνεται απαραίτητο να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εναλλακτικά, παρέχουμε δωμάτιο στο ισόγειο όπου όμως ο επισκέπτης θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνει χρήση της σκάλας για να έχει πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους, οι οποίοι βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα.

Για βρέφη ηλικίας 0-2 ετών το ξενοδοχείο παρέχει δωρεάν κούνια στο δωμάτιο κατόπιν συνεννόησης. Επίσης, υπάρχει παιδικό καρεκλάκι για το πρωινό και δυνατότητα χρήσης της κουζίνας. Η εξωτερική πισίνα είναι ακατάλληλη για βρέφη και η χρήση της επιτρέπεται μόνο σε παιδιά που γνωρίζουν κολύμπι, τηρούν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας και συνοδεύονται πάντα από τον κηδεμόνα τους.

Δυστυχώς, τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται. Δεχόμαστε όμως, φωτογραφίες με τα κατορθώματά τους.

Ερωτήσεις μετά τη Κράτηση

Ακριβώς έξω από το κτίριο των αφίξεων υπάρχει παράρτημα του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου από όπου κάθε ώρα διέρχονται τα δρομολόγια για τον Άγιο Νικόλαο. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 8.00 ευρώ και η διάρκεια του ταξιδιού 1 ½ ώρα. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ εδώ .Ένας γρηγορότερος τρόπος είναι η μεταφορά με Ταξί και το κόστος είναι περίπου 75-85 ευρώ με διάρκεια διαδρομής τα 45 λεπτά. Παρόλα αυτά επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Η υποδοχή του ξενοδοχείου είναι ανοικτή 24 ώρες και δεν χρειάζεται κάποια άλλη ενημέρωση εκ μέρους σας πριν την άφιξη.

Το check in πραγματοποιείται μετά τις 14.00 μμ. Σε περίπτωση που φτάσετε νωρίτερα μπορείτε να πραγματοποιήσετε check in, όμως δεν είναι βέβαιο ότι το δωμάτιο θα είναι έτοιμο. Η υποδοχή θα σας ενημερώσει.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να αναχωρήσετε μετά τις 12.00 από το δωμάτιο πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποδοχή διότι αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και παρέχεται με έξτρα χρέωση. Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης των αποσκευών σε ειδικό χώρο και η χρήση αποδυτηρίων με ντους που παρέχονται δωρεάν για αυτό το σκοπό.

Κράτηση